Hvordan velges utmerkede stoffer?

Med forbedringen av levestandarden blir mer og mer oppmerksomhet rettet mot kvaliteten på hjemmetekstilstoffer i Kina.Når du kjøper daglige nødvendigheter på markedet, bør du se mer bomullsstoff, polyester bomullsstoff, silkestoff, silke satengstoff, etc. Hva er forskjellen mellom disse stoffene?Hvilket stoff er av bedre kvalitet?Så hvordan velger vi?Slik velger du stoffet for deg:

01

Velg etter stoff

Ulike stoffer har en kvalitativ forskjell i kostnad.Gode ​​stoffer og utførelse kan bedre vise effekten av produktet, og omvendt.Ved kjøp av stoffer og gardiner som er anti-krympe, anti-rynke, myke, flate osv. Vær forsiktig og vær oppmerksom på om formaldehydinnholdet er deklarert på stoffetiketten.

02

I henhold til prosessvalg

Prosessen er delt inn i trykke- og fargeprosess og tekstilprosess.Trykking og farging er delt inn i vanlig trykking og farging, semi-reaktiv, reaktiv og reaktiv trykking og farging er selvsagt bedre enn vanlig trykking og farging;tekstil er delt inn i vanlig vev, twillvev, trykking, broderi, jacquard, prosessen blir mer og mer komplisert, og strikkede stoffer blir mykere.

03

Sjekk logoen, se emballasjen

Formelle virksomheter har relativt fullstendig produktidentifikasjonsinnhold, tydelige adresser og telefonnumre og relativt god produktkvalitet;forbrukere bør være forsiktige når de kjøper produkter med ufullstendig, uregelmessig eller unøyaktig produktidentifikasjon, eller grov produktemballasje og uklar trykk.

04

lukt

Når forbrukere kjøper hjemmetekstilprodukter, kan de også lukte om det er noen særegen lukt.Hvis produktet avgir en skarp lukt, kan det være rester av formaldehyd, og det er best å ikke kjøpe det.

05

velg farge

Ved valg av farger bør du også prøve å kjøpe lyse produkter, slik at risikoen for at formaldehyd og fargeekthet overskrider standarden blir mindre.For produkter av høy kvalitet er mønsterutskriften og fargingen levende og naturtro, og det er verken fargeforskjell, eller smuss, misfarging og andre fenomener.

06

Vær oppmerksom på samlokalisering

Med forbedringen av levestandarden har smaken av livet til mange forbrukere endret seg mye, og de har sin egen unike forståelse av liv av høy kvalitet.Derfor, når du kjøper hjemmetekstiler, må du lære mer om samlokaliseringskunnskap, ta hensyn til Matching av dekorasjon.

Shaoxing Kahn har vært engasjert i tekstilindustrien i mer enn ti år.Det har en uavhengig stoffproduksjon, forskning og utvikling og salgsteam.Det kan fullt ut tilpasse unike mønsterdesign for kunder.Utgangen er stor og kvaliteten er høy.Bli med oss

wps_doc_0


Innleggstid: 19. desember 2022

Vilfå en produktkatalog?

Sende
//